BEDRIJFSPROFIEL
Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij de gerenommeerde aannemingsbedrijven Heijmans en VolkerWessels, heeft Ferry van Bruchem in 2014 het bedrijf Van Bruchem Bouwmanagement opgericht om zijn expertise breder op de markt in te kunnen zetten.
 
Van Bruchem Bouwmanagement richt zich op de project- en procesbeheersing bij tenders en realisatieprojecten in de complexe utiliteitsbouw.  Als projectverantwoordelijke vanaf ontwerp tot en met realisatie binnen Design & Construct en Design & Build contracten, zijn meerdere projecten zeer succesvol afgerond.
 
De kern van dit succes is dat vanaf het contract tot aan de oplevering dezelfde persoon leiding geeft aan en eindverantwoordelijk is voor zowel het ontwerpproces, het engineeringstraject en de realisatiefase. Hierdoor zijn er geen afstemmingsverliezen en blijft de gedegen projectfilosofie vanaf de start tot aan oplevering gewaarborgd.
 
Tijdens de verschillende fases van het project wordt continue de afweging gemaakt voor het optimum tussen ontwerpmogelijkheden, bouwkosten, planning en kwaliteit. De ervaring laat zien dat zowel ontwerpende als uitvoerende partijen tevreden zijn over het eindresultaat en het beste naar boven komt vanuit alle disciplines.
 
Voor een kennismaking of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Ferry van Bruchem via de op deze site vermelde contactgegevens.